newcecy

What's gonna happen next?

Red velvet... Hurraaay!

Publicerad 2011-09-22 11:07:24 i Allmänt

Har bakat red velvet cupcakes, snyggaaaa! <3 Ny favorit. ^^ Nu kommer bilder.


Jättehärlig röd färg!


Mmm, känner doften. My lovelies in the oven.


Gjorde 2 till pappa. Reggae, man!


Och resten blev Jekyll & Hyde-inspirerade. Hehe, de gick åt fort. :P

Japp, det var alla. Red velvet är gott, men det är många ingredienser så det blir jobbigt att göra. Och väldigt mycket karamellfärg... Men jag ska nog göra det igen. Funderar på att göra en tårta till musikalen, till sista föreställningen. De har en efterfest då, när de har städat undan allt. Då vore det häftigt om jag kom ingåendes med en riktigt häftig tårta. Har redan börjat rita en design, men den är väldigt komplicerad och svår. Jag måste köpa en massa saker då också. Som t ex hudfärgad karamellfärg. Men det kostar mycket, som sagt. Måste fixa jobb, vill ha pengar! Sen vet jag inte om jag kommer att orka bära in den heller. Behöver en vagn eller rullbord eller något liknande. Och några som hjälper till kanske. Vi får se hur stor jag gör den. Om jag får jobb på konditori kan jag be om att få lite hjälp där, t ex låna kyl. För tårtan måste kylas, och den får nog inte plats i en vanlig kyl... Guuud, vad har jag gett mig in på! Men en dag skulle jag faktiskt vilja ha ett eget konditori, med en massa tårtor och bakelser. Inget bröd, inga mackor, inga soppor och blaha blaha. Bara namnam! Vi skulle ta beställningar och allt. Hoppas min dröm blir verklighet. För det skulle vara härligt att ha något sånt i Sverige.

Hmmm, drömmar...

Nej! Jag vill inte höra! Du känner inte mig!

Publicerad 2011-09-18 22:02:58 i Allmänt

Jag börjar bli så jävla trött på det här! Pappa VÄGRAR lyssna! Jag bröt ihop idag. Och medans jag grät och hyperventilerade fortsatte han att ta upp saker med mig. Håll käft i 5 minuter! Man fortsätter inte pressa någon som gråter och hyperventilerar. Och jag spelar inte teater! Hur fan skulle DU känna om TVÅ personer hackade på dig? Tog upp att du måste göra något med ditt liv? Trodde att du bara satt på arslet och inte gjorde ett skit?! Inte så bra va?! Jag tänker på jobb varenda dag, kom inte och döm mig! Du har varit borta i 2 veckor också, så du har ingen aning om vad som har hänt. Låt mig vara ifred. Om du hade kunnat hanterat det här bättre hade jag inte brytit ihop och faktiskt berättat allt som har hänt, medans du var borta. Men nu orkar jag fan inte ens titta på dig, jag vill inte bråka mer. Jag vill inte gråta mer. Jag orkar inte höra dig säga att jag i stort sett är korkad och inte gör nånting. Inse, jag har en sjukdom! Jag försöker inte skylla ifrån mig på det, men du måste inse att det är en stor del av mitt liv. Jag måste få ta en sak i taget. De två veckorna du var borta upptäckte jag vad jag verkligen vill göra! Jag vill bli konditor, och kanske till och med en dag starta eget! Men det vet inte du, för jag fick aldrig chansen att berätta...

Cake factory project

Publicerad 2011-09-16 15:08:48 i Allmänt

Jag tänker börja att göra tårtor, alltså ta emot beställningar. Jag måste skaffa jobb så att jag kan få pengar och köpa fler häftiga saker till tårtbakning. Jag har gjort 1 riktig tårta, till min syssling Alvas födelsedag.

Här är Alvas tårta:


Den blev dock inte så jättegod. Har lite svårt med att balansera smak och utseendet. Men det var helt okej. Det var konstigt recept också, men jag fortsätter att öva.

Nu måste jag komma på ett bra namn till min lilla "verksamhet" också. Vill gärna ha med min faster och min farmor på något sätt, för det är nog därifrån jag fick intresset. Och det skulle nog vara en fin gest också. Det är lite gulligt och kul också, eftersom båda heter Irma. Hmm... Jag vill gärna ha med mitt "Cecy" också, på något sätt... Ett C och två I... ICI Cakes? Eller något sånt. Om någon som läser har en idé, kommentera gärna. :)

Jag har också funderat på att färga håret rött, tror det skulle vara snyggt. ^w^ (Helt annat ämne, men det är min blogg och jag får skriva vad jag vill. :P) Och jag var hos frisören för några veckor sen, men det blev inte riktigt som jag ville. Ska klippa mig snart igen, men se till att det blir precis som jag vill ha det. ^-^

Ok, nu ska jag tänka på tårtor som vanligt. Kram!

Om

Min profilbild

Cecy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela