newcecy

What's gonna happen next?

Vad är vi egentligen?

Publicerad 2012-06-27 01:43:55 i Allmänt

Intima, men ändå inget förhållande? Jag fattar inte. Vad är skillnaden mellan bästa vänner/kk och pojkvän-flickvän?

Är det ett förhållande är man öppen med det. Eller? Fast det finns de som har hemliga förhållanden. Ett klassiskt par är t ex Romeo & Julia. Så där sprack den teorin.

En "liten" detalj kallad kärlek? Är det bara det? Men hur kan man då vara bästa vänner/kk helt utan kärlek? Det måste finnas något. Eller hur? Så det funkar inte heller.

Men vad är det då? Jag vet några skillnader. När man kan titta i varandras ögon, utan att säga nånting, och bara le. När man kramas och aldrig vill släppa. När man tänker på varandra väldigt mycket, nästan hela tiden. Men det är förstås bara detaljer. Men det kanske är det som är skillnaden. I ett förhållande är detaljerna det viktiga. Jag antar att han inte tänker på detaljerna. Men det gör jag.


Förvirring...

Vänt på dygnet... -.-

Publicerad 2012-06-26 02:51:11 i Allmänt

Jaha, då ska man försöka vara mer aktiv och skriva lite i bloggen. Jag har dock vänt på dygnet så jag kanske svamlar lite. xD

Den här helgen var S här. Jag hade trevligt och vi filmade. Fast vi filmade bara lite, och inget speciellt. Kanske nästa gång. Fast vi gick faktiskt 2 promenader på lördagen. Så lite motion har jag fått. Var helt slut sen. Ska gå promenader oftare.

Kryssningen är bokad. Ska åka med en annan S. :P Ska åka nu på lördag. Det är bara en dagskryssning, så ingen hytt. Vi ska åka med Eckerö. Längtar! ^^ Bara att skriva ut bokningen.

Vad mer...? Hmm... Nepp, var nog inge mer. Om jag kommer på nåt så skriver jag det nästa gång.
Bye!

Oj! Jag har en blogg!

Publicerad 2012-06-22 00:19:46 i Allmänt

Oj vad länge sen jag skrev i bloggen. Glömde liksom bort att jag hade en. Ska försöka skriva oftare. This is what's up!

Jag har fixat 2 möjliga praktikplatser. Men... Jag måste ha hjälp av min handläggare, som är omöjlig. Hon kan dessutom bara nås via mejl. Hon skriver att hon försöker få tag på ägarna, men jag vet inte. När jag var där så hittade jag ägarna på en gång, så de är faktiskt inte så svåra att få tag på. Aja, kanske svårare på telefon.

Jag har fyllt 20 år! Har sakta men säkert känt mig vuxnare för var dag som går. Är rädd att kanske växa ifrån mina vänner. :S Men det är inte troligt. Eller hur? Eller? O_O'

Jag SKA börja träna. Ska gå på promenader när det blir sol ute. Det är det ibland, men då har jag planerat annat de dagarna. Damn you sun! Sen regnar det när jag har tid. Gillar inte regn. Och får inte så mycket stöd direkt, folk tror inte på mig. Men skit i dem, vill de inte tro så visst. Vore skönt med lite stöd. Har btw fortfarande inte sett synen av pengarna pappa hade tänkt att ge mig till gymkort. No support. Jag väntar bara på det för att han lovat mig det, kan betala själv annars. Aja, ska som sagt börja ta promenixer.

På tal om promenixer. S (som gillar promenader) har jag fortfarande känslor för. (Ger inte ut namn.) Kan inte sluta tänka på honom. Kommer därför att fortsätta hoppas. *fingers crossed*

Livet går ganska bra just nu. Förutom kärleksproblem då. Men jag är ändå ganska nöjd just nu. Jobb, eller praktik då, är på gång. Träning är på g snart. Utvecklingen hos mig är okej. Kärleken är ju som den är, den är aldrig lätt så... Men det mesta rullar på. Ska plocka ur diskmaskinen nu. Hörs!

P.S. Har gjort mycket med naglarna på sistone. Är i nagelfas igen. :P Har även målat andras naglar nu. :) Här är 2 exempel.

 Kisses! <3

Om

Min profilbild

Cecy

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela